داربست فلزی

ساعت کاری

شنبه - چهارشنبه , 8:00 - 17:00

شماره تماس

09122449016 - 09338121682

پست الکترونیک

info[at]darbastan.com

لوله سیاه درزدار ( به انگلیسی Welded Steel Pipe ) به عنوان یکی از پرکاربردترین و رایج ترین انواع لوله فولادی ( به انگلیسی Carbon Steel Pipe ) محسوب می شود. کیفیت ساخت بالا در کنار تولید انواع لوله برای کاربردهای سبک و سنگین از مزایای این نوع لوله هاست. امروزه شاهد استفاده از این لوله ها در مصارف لوله گاز خانگی، صنعتی، گازرسانی، انتقال مایعات و … هستیم.

در این مطلب به بررسی تعریف، ویژگی ها، مزایا و کاربرد لوله سیاه درزدار می پردازیم. همچنین برای خرید بهترین لوله سیاه، نیم‌نگاهی به تفاوت لوله سبک و سنگین و قیمت لوله سیاه درزدار خواهیم داشت. پس در ادامه مطلب همراه ما باشید.

لوله سیاه درزدار چیست؟

احتمالاً تعریف لوله سیاه و پاسخ به این پرسش که لوله سیاه درز دار چیست، ذهن شما را درگیر کرده است. پس بی مقدمه به سراغ پاسخ این پرسش رایج می رویم!

لوله سیاه درزدار یک نوع لوله فولادی است. لوله ای که به دلیل ظاهر تیره رنگ و مات خود به نام لوله سیاه شناخته می شود. علت سیاه بودن نیز به فرآیند ساخت لوله و حرارت و دمای فوق العاده بالای پروسه تولید بر می گردد. دمای ساخت ورق فولادی که به وسیله نورد گرم معمولاً به حدود ۱۰۰۰ درجه سانتی گراد و بیشتر می رسد.

لوله فولادی معمولاً به دو صورت درزدار و بدون درز یا مانیسمان بدون درز ساخته می شود. در لوله بدون درز یا  Seamless Pipe فرآیند تولید بدون شکاف یا جوش صورت می پذیرد. اما در لوله درزدار یا Welded Pipe برای شکل‌دهی لوله و انجام جوشکاری و اتصال لبه ها، جوش داده می شود. لوله سیاه درزدار از مهمترین و پرکابرد ترین نوع لوله درزدار می باشد.

لوله داربستی

مزایای لوله سیاه درزدار

همان گونه که اشاره شد، لوله سیاه درزدار از جمله لوله فولادی پرکاربرد و شناخته شده است. علت اصلی آن نیز مزایای و ویژگی های مثبت این مقطع فولادی است. مزایایی که سبب شده تا مهندسان از این نوع لوله ها به طور گسترده استفاده نمایند. از جمله:

  • مقاومت و استحکام بالا به دلیل فرآیند حرارت دهی ورق های فولادی
  • دوام بسیار مناسب در برابر شرایط محیطی با حرارت بالا و ضربه
  • تولید توسط برندهای مختلف ایرانی و خارجی با قطر و ضخامت گوناگون
  • در دسترس بودن انواع لوله سیاه و همچنین اتصالات سیاه درزدار
  • سرعت اجرای کار مناسب و قابلیت تعویض و اتصال نسبتاً آسان
  • وجود انواع لوله سیاه درزدار سبک و سنگین برای استفاده های مختلف
  • قیمت مناسب و ارزان

کاربرد لوله سیاه درزدار

لوله درزدار سیاه یکی از پرکاربردترین انواع لوله فولادی است. به گونه ای که در طیف وسیعی از کاربردهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. مهمترین کاربردهای لوله سیاه درزدار عبارتند از:

  • گزینه ای ایده آل برای انتقال مایعات و گازها نظیر لوله آب و نفت و گاز
  • قابلیت استفاده در صنعت ساختمان و ساخت سازه های فولادی
  • مناسب برای صنایع پتروشیمی، پالایشگاه ها و انتقال سیالات
  • مورد استفاده برای تأسیسات ساختمانی، موتورخانه و سیستم گرمایشی
  • کاربرد بالای لوله سیاه درزدار برای ساخت مخازن تحت فشار
  • پرکاربرد برای سیستم های آتش سوزی و محافظت از سیستم برق
  • استفاده از لوله درزدار برای صنایع نظامی، گازرسانی، کشتی سازی، کشاورزی و

از لوله سیاه درزدار برای اموری مانند لوله جدار چاه عمیق، لوله داربست، لوله صنعتی، لوله گاز روکار خانگی، لوله گاز توکار API  و لوله فلزی سایز بالا اشاره کرد.

 

روش ساخت لوله سیاه درزدار

لوله سیاه درزدار به دو روش اسپیرال و درز مستقیم ساخته می شود.

لوله اسپیرال

لوله های اسپیرال یا مارپیچ از تاباندن پیوسته ورق آهن با ضخامت مورد نظر برای لوله و با زاویه متناسب برای تولید قطر مورد نظر و در نهایت اتصال لبه های به هم رسیده ورق به وسیله جوشکاری تولید می شوند. لوله اسپیرال در صنایع مختلف به نام لوله های جوشی پیچشی نیز شناخته می شوند.

لوله درز مستقیم

لوله درز مستقیم به وسیله نزدیک کردن لبه های ورق و جوش آن ساخته می شود. برای ساخت لوله درز مستقیم از سه روش جوش فیوژن، جوش مقاومت الکتریکی، جوش قوس الکتریک زیر پودری استفاده می شود.

 

انواع لوله سیاه درزدار

لوله سیاه درزدار به دو نوع لوله سیاه سبک و لوله سیاه سنگین میباشد.

لوله سیاه درزدار سبک

لوله سیاه سبک دارای ضخامت و وزن کمی هستند. از این رو به آن ها لوله سبک گفته می شود. ضخامت آن ها معمولاً بین ۲ تا ۸ میلیمتر می باشد. لوله سبک فولادی درزدار نظیر اغلب لوله فولادی در طول ۶ و ۱۲ متری عرضه می شود. لوله ۶ متری استفاده گسترده تری داشته و از تقاضای بالاتری برخوردارند.

لوله سیاه درزدار سبک غالباً برای کارهای روتین و رایج سبک نظیر گاز کشی روکار استفاده می شود. تکمیل پروژه های ساختمانی و صنعتی از دیگر حوزه کاربردهای این نوع لوله هاست. تنوع بالا در مشخصات فنی و همچنین قیمت مناسب لوله سیاه درزدار از مزایای برجسته این نوع لوله هاست.

لوله سیاه درزدار سنگین

لوله سیاه سنگین به عنوان یکی دیگر از انواع پرکاربرد لوله درزدار به شمار می رود. وزن بالا و حساسیت خاص در تولید، اصلی ترین ویژگی این نوع لوله هاست. به واسطه همین مشخصات فنی ، قابلیت کاربرد در حوزه های سنگین و پرفشار دارد. نظیر صنایع مهم نفتی، پتروشیمی و … .

استحکام و مقاومت بالا در برابر فشار، ضربه و حرارت از ویژگی های اصلی لوله فلزی سنگین است. ضخامت این لوله ها به مراتب بالاتر از لوله های سبک است. چراکه شرایط و موقعیت استفاده از آن ها ایجاب می کند که لوله از ضخامت بالایی برخوردار باشد. قیمت لوله سیاه درزدار سنگین نیز بالاتر از لوله سیاه سبک می باشد.

برای اطلاع از قیمت امروز لوله سیاه درزدار می توانید با تلفن ۸۸۶۵۴۲۰۰-۰۲۱ تماس بگیرید.

قیمت لوله سیاه

قیمت لوله سیاه درزدار

بدون شک آگاهی از آخرین قیمت لوله سیاه درزدار نقش مهمی در انتخاب و خرید لوله دارد. به دلیل اثرگذاری پارامترهای مختلف در تولید و فروش لوله درزدار، قیمت این نوع لوله به عوامل متعددی بستگی دارد. از جمله:

  • نوع لوله مانند سیاه درزدار سبک یا سنگین
  • کاربرد لوله مانند: صنعتی ، داربستی، جدار چاه عمیق، تست گاز یا آب بودن لوله
  • مشخصات فنی نظیر ابعاد، قطر و ضخامت لوله
  • برند سازنده و تولید داخل یا وارداتی بودن لوله
  • قیمت جهانی آهن آلات و فولاد و نرخ ارز و نوسانات قیمت دلار
  • هزینه مربوط به انبارداری و ارسال لوله
  • مرکز خرید و فروش لوله سیاه درزدار

خرید لوله سیاه درزدار با بهترین قیمت و کیفیت

فولاد جهان مهر یکی از مجموعه های تخصصی با سابقه و تجربه بالا در زمینه تهیه و فروش آهن آلات و پروفیل های فولادی است. تجربه بیش از نیم قرن فعالیت و همکاری با برندهای معتبر، خدمات خوبی را برای مشتریان به ارمغان آورده است.

شما می توانید انواع لوله سیاه درزدار سبک ، لوله سیاه درزدار سنگین و لوله مانیسمان بدون درز را با قیمت مناسب خریداری کنید. ارسال به سراسر کشور، استعلام قیمت لوله سیاه درزدار و مشاوره تخصصی از دیگر خدمات ماست. برای استفاده از این خدمات می توانید همین حالا با مشاوران شرکت فولاد جهان مهر با تلفن 88654200-021  تماس بگیرید.

قیمت لوله مانیسمان


تاریخ انتشار : ۵ تیر ۱۴۰۲

نظرات : 0

ارسال نظر