ساعت کاری

شنبه - چهارشنبه , 8:00 - 17:00

شماره تماس

09122449016 - 09338121682

پست الکترونیک

info[at]darbastan.com

آهن پرایس: لوله‌های فولادی در انواع مختلف درزدار و بدون درز تولید می‌شود که هر یک به تناسب کیفیت، استاندارد تولید، نحوه تولید و عناصر اولیه در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

یکی از انواع لوله‌ها که جزو لوله‌های صنعتی به شمار می‌رود لوله داربستی(Scaffolding pipe) است و نمی‌توان از آن برای انتقال مایعات و گاز استفاده کرد.

 لوله داربستی نوعی لوله درزدار است که از ورق سیاه ساخته می‌شود. به این صورت که ورق سیاه به نوارهای 6 اینچی برش می‌خورد و طی فرایند جوشکاری به لوله تبدیل می‌شود.

وزن لوله داربست

لوله داربستی در ضخامت‌های 1.8 میلیمتر تا 3 میلمتر تولید می‌شود؛ ضخامت استاندارد لوله داربستی 2 میلیمتر، 2.5 میلمتر و 3 میلیمتر است ولی برخی از کارخانه ضخامت‌های ما بین این استاندارد ها را نیز تولید می‌کنند.

به طور کلی لوله‌های داربست به سه سایز تقسیم می‌شوند سبک، متوسط و سنگین. لوله داربستی سبک دارای ضخامت ۲ میلیمتر است و برای اتصال بخش‌های سازه با حفظ وزن سبک استفاده می‌شود. لوله‌های متوسط ضخامت حداکثر ۲.۵ میلیمتر دارند و در قسمت‌های کناره‌ای و اتصالات سازه‌های کوچک مورد استفاده قرار می‌گیرند.

سایز سنگین این لوله‌ها دارای ضخامت ۳ میلیمتری است و برای پایه‌ها و قسمت‌های پایینی سازه‌ها استفاده می‌شود. این لوله‌ها به طور معمول دارای قطر داخلی ۴۸ میلیمتر و طول بین ۳ تا ۶ متر هستند. ضخامت آن‌ها تا ۵ میلیمتر افزایش پیدا می‌کند و قطر خارجی آن‌ها تا ۴۸.۳ میلیمتر می‌رسد.

متداول‌ترین سایز لوله داربستی11.2 اینچ است که به لوله سایز 5 هم معروف است اما کاربردی‌ترین ضخامت لوله داربستی 3 میلیمتر است.

وزن لوله داربست

به طور کلی وزن، ضخامت و برند لوله از جمله فاکتورهایی است که به طور مستقیم در تعیین قیمت لوله داربست اثرگذار است به همین جهت شناخت مشخصات، سایزها و ضخامت‌های این محصول برای مشتریان و افرادی که از این محصول استفقاده می‌کنند ضروری است.

انواع مختلف لوله داربستی

1. داربست چکشی ستاره: این لوله‌ها از مهارهای افقی و پایه‌های عمودی تشکیل شده‌اند و به آسانی باز و بسته می‌شوند. این نوع لوله داربستی نیازی به آچار ندارند و به‌راحتی جابجا می‌شوند.

2. داربست مثلثی: این نوع داربست‌ها از قاب‌های مثلثی ساخته شده و به شکل نر و ماده به هم متصل می‌شوند. آن‌ها نیز باز و بسته شدن ساده دارند و نیاز به کارگر ماهر ندارند.

3. داربست چکشی کاسه‌ای: این لوله‌ها از پایه‌های عمودی و مهارهای افقی تشکیل شده‌اند و امکان گسترش نقشه و استفاده در داربست‌های مختلف را دارند.

4. داربست معلق: این نوع داربست‌ها بر روی سطح خارجی یا دیواره ساختمان معلق می‌شوند و به شکل سکو از دیواره خارج می‌شوند.

5. داربست پایه‌دار: این داربست‌ها برای استفاده در ارتفاعات زیاد مناسب نیستند و ارتفاع پایه‌ها حداکثر تا ۴.۵ متر می‌رسد اما سرعت نصب آن‌ها بسیار بالا است.

معرفی انواع لوازم داربست

معرفی انواع لوازم داربست

  • بست داربست: این بست‌ها بر اساس نوع داربست انتخاب می‌شوند و در انواع تک پیچ و دو پیچ و بست گردان موجودند.
  • میله شکاف دار اتصال: این میله‌ها دارای اتصال داخلی هستند و برای طولانی‌تر کردن لوله‌های داربست استفاده می‌شوند.
  • لوله‌های افقی: این لوله‌ها برای مهار داربست در طول آن متصل می‌شوند.
  • پایه قابل تنظیم: این پایه‌ها به دیواره داخلی انتهای لوله متصل می‌شوند و قابلیت تنظیم ارتفاع پایه داربست را دارند.
  • صفحه زیر ستون: این صفحه برای توزیع بار از پایه ستون به پایه مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • نردبان: این نردبان‌ها از جنس آلومینیوم بوده و برای دسترسی به طبقات بالای داربست استفاده می‌شوند.
  • جک داربست: این جک‌ها برای ثابت کردن داربست در یک مکان ثابت به کار می‌روند.
  • چرخ داربست متحرک: این چرخ‌ها در داربست‌های متحرک استفاده می‌شوند.
  • سیم مخصوص داربست: این سیم‌ها از جنس گالوانیزه برای اتصال تخته‌های داربست مورد استفاده قرار می‌گیرند.
  • بالابر: از بالابر برای بلند کردن تجهیزات داربست استفاده می‌شود.

کاربردهای لوله داربستی

 

لوله‌های داربستی به عنوان یک عنصر اساسی در صنعت ساختمان و عمران به موارد زیر برای ایجاد سازه‌های مقاوم در این صنایع کاربرد دارند:

1. ساخت سازه‌های مقاوم: لوله‌های داربستی برای ساخت اسکلت‌های داخلی ساختمان‌ها برای ایجاد تکیه‌گاه برای افرادی که در ساختمان مشغول به کار هستند، استفاده می‌شوند. این ساختارها به مقاومت و پایداری ساختمان و به عنوان تکیه‌گاه برای کارگران ساختمان به کار می‌روند.

2. ساخت پل‌ها: لوله‌های داربستی در ساخت پل‌های مختلف به‌عنوان عناصر اساسی استفاده می‌شوند. آنها به عنوان بستر اصلی برای ایجاد پل‌ها و پایه‌های آنها عمل می‌کنند و ماندگاری و قدرت پل را تضمین می‌کنند.

3. ساخت برج‌های دیده‌بانی: لوله‌های داربستی در ساخت برج‌های دیده‌بانی به عنوان قسمت اصلی ایجاد ساختار و ارتفاع سازه مورد استفاده قرار می‌گیرند. این برج‌ها برای نظارت بر مناظر و ارائه خدمات ارتباطی از آنها بهره‌برداری می‌شود.

4. غرفه‌های نمایشگاهی: در صنعت نمایشگاهی، لوله‌های داربستی برای ساخت غرفه‌ها، غرفه‌های نمایشگاهی و سیستم‌های نمایشگاهی به کار می‌روند. آنها ساختار قوی و انعطاف‌پذیری ارائه می‌دهند.

5. رمپ‌های اسکی: رمپ‌های اسکی برای ایجاد مسیرهای افرود و فرود آسان در فضاهای عمومی و تجاری استفاده می‌شوند. لوله‌های داربستی در ساخت این رمپ‌ها برای ایجاد سازه‌های پایدار و کارآمد مورد استفاده قرار می‌گیرند.

 

کارخانه تولیدکننده لوله داربستی

کارخانه‌های متعددی در کشور با کیفیت‌های مختلفی لوله داربستی تولید می‌کنند. لوله داربستی هر کارخانه ممکن است ضخامت، نحوه تولید، استاندارد به کار رفته و جنس منحصر به فردی داشته باشد که این امر به تفاوت قیمت لوله داربستی در کارخانه‌های مختلف منجر می‌شود. در ادامه به معرفی چند کارخانه معروف اشاره می‌شود.

  • گروه صنعتی سپاهان
  • فولاد علویجه
  • فولاد هیربد زرندیه
  • جهان پروفیل پارس
  • صنعتی تهران شرق
  • لوله و پروفیل صابری
  • لوله و پروفیل یاران
  • لوله و پروفیل کچو
  • لوله و پروفیل کیان پرشیا

قیمت لوله داربستی در 6 ماه گذشته و از ابتدای سال تاکنون روند کاهشی داشته است به عنوان مثال قیمت لوله داربست جهان در ابتدای سال در کانال 36 هزار تومانی گزارش می‌شد اما در اردیبهشت ماه مجددا قیمت‌ها اوج گرفتند و هر کیلو لوله داربست تا مرز 40 هزار تومان افزایش یافت.

اما پس از این اوج‌گیری در مسیر اصلاح و کاهش قرار گرفت و تا نیمه مهرماه روند کاهشی و ثابتی را طی کرد. به این صورت که قیمت لوله داربست جهان در ماه خرداد در کانال 37 هزار تومانی در نوسان بود و در تیرماه هم بین 36 و 35 هزار تومان گزارش شد.

روند نزولی قیمت لوله داربستی صابری در ماه مرداد شدت بیشتری گرفت و در هر کیلو حدود 34 هزار تومان به فروش رسید. اگرچه براساس نمودار قیمت لوله داربستی در بازه زمانی 6 ماهه قیمت این محصول سیر کاهشی داشت اما در ماه شهریور و نیمه اول مهرماه کمی قیمت این محصول افزایش یافت به طوری که قیمت لوله داربستی تهران بین 35 تا 37 هزار تومان در نوسان بود و در شروع پاییز هم در همین کانال قیمتی گزارش شد.

 

عوامل مؤثر بر قیمت لوله داربستی

مؤلفه‌های متعددی وجود دارد که به بروز نوسانات مختلفی در قیمت لوله داربستی منجر شده است در ادامه به برخی از این عوامل اشاره می‌شود و این پارامترها علاوه‌بر قیمت لوله داربستی قیمت سایر لوله‌ها و آهن آلات را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهد.

1. نوع مواد اولیه: نوع موادی که برای تولید لوله‌ها استفاده می‌شود، به عنوان یکی از مهم‌ترین عوامل تأثیرگذار بر قیمت محسوب می‌شود؛ لوله‌های فولادی و گالوانیزه هر یک قیمت‌های مختلفی دارند.

2. ابعاد و ضخامت: ابعاد و ضخامت لوله داربستی نیز به عنوان عوامل تعیین کننده قیمت مطرح هستند. لوله‌های با ابعاد و ضخامت بزرگتر ممکن است قیمت بالاتری داشته باشند.

3. نوع روش تولید: روش تولید لوله، تأثیر زیادی بر قیمت دارد. به‌عنوان مثال، لوله‌های تولید شده به روش گرم ممکن است قیمت‌های بالاتری داشته باشند نسبت به لوله‌های تولید شده به روش سرد.

4. بازار و تقاضا: وضعیت بازار و تقاضا نیز می‌تواند بر قیمت لوله داربستی تأثیر بگذارد. افزایش تقاضا ممکن است باعث افزایش قیمت شود.

5. شرایط حمل و نقل: هزینه حمل و نقل لوله‌ها از کارخانه تا مقصد نیز به عنوان یکی از عوامل مؤثر در قیمت آن‌ها در نظر گرفته می‌شود. مسافت و شرایط حمل و نقل ممکن است قیمت را تحت تأثیر قرار دهد.

6. شرکت تولیدکننده و کیفیت: شرکت تولیدکننده و کیفیت لوله‌ها نیز می‌توانند به عنوان عوامل تأثیرگذار در قیمت مدنظر باشند. شرکت‌های معتبر با کیفیت بالاتر ممکن است قیمت‌ لوله داربست را گران‌تر عرضه کنند.

اطلاع از آخرین قیمت لوله داربستی و انواع مختلف آن با توجه به کاربردی که دارد برای افراد فعالان این حوزه حائز اهمیت است از همین رو توصیه می‌شود برای اطلاع از قیمت‌ آهن آلات به سایت آهن پرایس مراجعه کنید و پیش از اقدام به خرید لوله داربستی از طریق شماره تلفن 02154103 با کارشناسان این مجموعه تماس گرفته و مشاوره رایگان پیش از خرید دریافت کنید.

•  شماره تماس: 02154103

•   آدرس اینستاگرام: @ahan.price

•  آدرس تلگرام: https://t.me/ahanprice

•  آدرس سایت: https://ahanprice.com

•  آدرس ایمیل: info@ahanprice.com

•  آدرس شرکت: تهران، شادآباد، ۴۵ متری زرند، مجتمع تجاری پارسه، پلاک ۱۳


تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۴۰۲

نظرات : 0

ارسال نظر