اسکوپ و محکم کردن سنگ نما با سیم گالوانیزه
اسکوپ و محکم کردن سنگ نما با سیم گالوانیزه

در روش اسکوپ و مهار سنگ به‌ وسیله سیم گالوانیزه قبل از اجرای سنگ پلاک، شیاری در دو لبه سنگ (روبروی‌ هم) به‌ وسیله دستگاه فرز ایجاد می‌نمایند و پس‌ از آن سیم گالوانیزه به قطر معمولاً ۱ میلی‌متر را به‌ صورت ضربدری و محکم به‌ نحوی‌ که سیم شل نباشد از شیارهای مذکور رد کرده و دو انتهای آن را به هم می‌بندند، و برای اینکه هنگام دوغاب ریزی سیم به پشت سنگ نچسبد تکه سنگ کوچکی به ضخامت ۱ تا ۲ سانتی‌متر را زیر سیم قرار داده و فاصله ایجاد شده باعث قرار گرفتن سیم درون دوغاب‌ شده و بدین‌ صورت گیرداری بین سنگ پلاک و دوغاب به‌ صورت کامل به وجود می‌آید.
باید توجه نمود که سه مورد استفاده حتماً از جنس ضد زنگ باشد تا به‌ مرورزمان نپوسیده و از بین نرود. عموماً واژه اسکوپ به‌ عنوان مهار سنگ‌ های نما شناخته می‌شود ولی حتی برای سنگ‌های قائم که به‌عنوان سنگ ازاره در داخل فضاهایی مانند بیمارستان و بانک‌ها مورداستفاده قرار می‌گیرد نیز بایستی انجام شود.
دلیل اسکوپ کردن سنگ ساختمانی نما این است که با توجه به سطح صاف پشت سنگ و مکش و جذب آب کمتر نسبت به آجر، این امکان وجود دارد که پس از گذشت چندین مدت پس از اجرای سنگ، ملان پشت سنگ خشک‌ شده و چسبندگی بین ملات و سنگ از بین رفته و یا با نفوذ آب باران و رطوبت محیط از منافذ موجود سطح سنگ و بندهای مابین آن‌ها و یا یخ زدن آب در آن، سنگ‌ ها در جای خود به‌ اصطلاح لق شده و پس از مدتی در رفته و از محل خود جدا شوند و این امر ممكن است به دلیل سقوط سنگ از ارتفاع، ایجاد خسارات مالی و جانی گردد.
با استفاده از خدمات تیم کار در ارتفاع ما ایمنی ساختمان خود را تکمیل کنید

شنبه, 01 تیر 1398
اشتراک گذاری :

تعداد نظرات : 0

ثبت نظر
داربستان

خدمات دهندگات داربست

پیشنهاد داربستان
نمایش همه
داربست ارزان فوری
7021
تهران
داربست فلزی ایران توسعه
8240
هرمزگان
داربست فلزی ایران توسعه

نصب انواع داربست ساختمانی صنعتی مراسمی و.....